sys-logo Slika
Kontakt telefon
+387 60 31 688 41
Novosti

Humanist i dugogodišnj prijatelj

Pekara "Bosna" vlasnika Musaja Rede, je dugogodišnji prijatelj Udruženja Altruista "Ruke Prijateljstva"

19.10.2023 09:27
Slika
Obrok bez hljeba je nezamisliv na našim prostorima, a jedan od garanata da će naši štićenici imati obrok dostojan čovjeka je i partnerstvo, prijateljstvo i odanost pekare "Bosna" i njenog vlasnika Musaja Rede.

Zaista imamo mnogo prijatelja.

Imamo mnogo onih koji zaslužuju Zahvalnice i tekstove o njihovoj humanosti i dobročinstvima kada je u pitanju pomoć Dječijoj javnoj kuhinji Lukavac. Na žalost, ne možemo se baš svima zahvaliti jer bi na ovoj stranici bilo toliko tekstova da bi zatrpali sve one koji nas prate i čitaju naše tekstove.

Ovaj put smo izdvojili pekaru "Bosna" vlasnika Musaja Rede, koja se nalazi u ulici Branilaca Bosne, bivšem Trgu Bremena.

Što se tiče kvaliteta proizvoda i usluge pekare "Bosna", zaista ne treba trošiti riječi. To je svima u Lukavcu vrlo dobro poznato.

Ono što bismo mi ovom prilikom izdvojili je humanost i veliko srce vlasnika pekare "Bosna", Musaja Rede, koji je već godinama naš vjerni partner i prijatelj, onaj čije vrijedne ruke mijese hljeb koji našim štićenicima upotpunjuje i obogaćuje njihove tople dnevne obroke.

Skroman čovjek, kao i većina onih koji u svojim genima i srcu imaju taj blagoslov humanosti, jedva je pristao da se slika za ovaj članak i da napišemo par riječi o njemu i njegovoj humanosti.

Zato nećemo ići nadugo i naširoko, već ćemo samo reći:

Musaj, hvala ti za sve ono što si kroz sve ove godine učinio za nas i naše štićenike.

Podijeli na Facebooku

0 0
© 2017 - 2023 djecijajavnakuhinjalukavac-uarp.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR