sys-logo Slika
Kontakt telefon
+387 60 31 688 41
Novosti

Radio-televizija Lukavac daje svoj doprinos akciji „Podržite nas u pripremama za mubarek Ramazan 2024 / 1446. Hidžretske godine“

Nakon duže vremena, ekipa Radio-televizije Lukavac, posjetila je Dječiju javnu kuhinju Lukavac

21.02.2024 11:15
Slika
Tema priloga je bio nadolazeći mubarem mjesec Ramazana, i sada već tradicionalno, kuhanje iftara za postače mežu korisnicima dječije kuhinje tokom tog mjeseca posta
Dječija javna kuhinja Lukavac svake godine uloži dodatne napore da obezbijedi namirnice za što kvalitetnije obroke koji se, pored redovnog dnevnog obroka, dijele našim korisnicima koji praktikuju Ramazanski post.

Svake godine nam svojim donacijama u tome pomažu dobri ljudi i društveno odgovorne kompanije u Lukavacu i šire.

Prošle godine nam je veliku pomoć pružilo i par džemata iz dijaspore, čije su donacije obogatile iftare koje smo diljelili svoji postačima.

Dječija javna kuhinja Lukavac je i ove godine pokrenula akciju prikupljanja Ramazanskih donacija pod nazivom „Podržite nas u pripremama za mubarek Ramazan 2024 / 1446. Hidžretske godine“.

Nadamo se da će se i ove godine naći dovoljno voljnih da nam pomogne u toj akciji i da će iftarski obroci biti, ako ne bolji, onda barem isto dobri kao i prošlog Ramazana.

Podijeli na Facebooku

0 0
© 2017 - 2024 djecijajavnakuhinjalukavac-uarp.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR