sys-logo Slika
Kontakt telefon
+387 60 31 688 41
Novosti

UARP Dječija javna kuhinja obilježila Međunarodni dan žena

Njegujemo Solidarnost

18.03.2024 14:01
Slika
U duhu solidarnosti i podrške, odlučili smo počastiti naše nevjerojatne žene, korisnice dječije javne kuhinje, karanfilima kao simbolom naše duboke zahvalnosti i poštovanja.
"Udruženje Altrusita - Ruke Prijateljstva s ponosom objavljuje da smo obilježili Međunarodni dan žena na poseban način. U duhu solidarnosti i podrške, odlučili smo obdariti naše nevjerojatne žene, korisnice dječije javne kuhinje, karanfilima kao simbolom naše duboke zahvalnosti i poštovanja. Ova inicijativa, nazvana 'Ruke Prijateljstva', nije samo gesta ljubaznosti, već duboko osjećanje zajedništva i podrške prema onima koji su u potrebi.

Svaki od tih karanfila predstavlja našu posvećenost stvaranju zajednice u kojoj se osjećaju voljeno i podržano. Želimo da svaka od naših žena zna koliko je važna, koliko je snažna i koliko je cijenimo. Njihova snaga i otpornost svakodnevno nas inspirišu i podsjećaju nas na važnost solidarnosti i empatije.

Hvala vam što ste dio naše zajednice koja širi ljubav, solidarnost i podršku svakog dana. Nastavimo zajedno graditi bolji svijet, gdje se svako srce osjeća dobrodošlim i cijenjenim.
#InternationalWomensDay #Altrusita #Prijateljstvo #Zajednica"
0 0
© 2017 - 2024 djecijajavnakuhinjalukavac-uarp.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR