sys-logo Slika
Kontakt telefon
+387 60 31 688 41
Novosti

Za kraj 2023 godine ...

Udruženje Altruista "Ruke Prijateljstva" - Dječija javna kuhinja Lukavac se zahvaljuje svim svojim prijateljima i donatorima na podršci koju su nam pružali, i želi im sve najbolje u Novoj 2024. godini

29.12.2023 10:47
Slika
Bez naših donatora mi bismo bili samo par ljudi koji imaju želju da pomognu onima u najtežoj socijalnoj situaciji.

Beskrajno sebično bi bilo za kraj godine ne istaknuti koliko cijenimo svu pomoć koju nam kroz donacije pružaju pojedinci i društveno odgovorne kompanije.

Iskreno, bez njih Dječija javna kuhinja Lukavac bi odavno zatvorila svoja vrata, a oni koje svakodnevno obradujemo toplim obrokom bi ostajali gladni.

Zahvaljujući svima VAMA koji svako na svoj načlin i koliko možete pomažete naš rad, Dječija javna kuhinja Lukavac svakodnevno donese osmijeh na stotine lica u čijim očima se jasno da vidjeti radost i zahvalnost.

Tu zahvalnost prije svih, zaslužujete baš VI koji svojim donacijama osiguravate da Dječlija javna kuhinja Lukavac redovno priprema i dijeli tople obroke najugroženijima.

Sva slava i zahvala pripada VAMA.

Hvala Vam od srca u ime naših korisnika i u ime tima Dječije javne kuhinje Lukavac.

Našim prijateljima i donatorima, i svim ljudima dobre volje, želimo Sretnu Novu 2024 godinu, u njoj puno zdravlja, sreće, bereketa i mnogo, mnogo poslovnih uspjeha.

Čak i onima koji su imali iskrenu želju da nam pomognu ali zbog raznih razloga nisu bili u stanju da to učine, zahvaljujemo na toj pozitivnoj energiji.

Hvala Vam svima od srca i Sretna nova 2024 godina.

Podijeli na Facebooku

0 0
© 2017 - 2024 djecijajavnakuhinjalukavac-uarp.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR